Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene George Ciamba participă, luni la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale

stiripesurse.ro
George Ciamba

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene George Ciamba va participa luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale (CAG) de la Bruxelles, organizată sub mandatul Președinției finlandeze a Consiliului UE, transmite MAE, într-un comunicat de presă.

„Pe agenda discuțiilor se vor afla teme de interes, precum: Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, pregătirea reuniunii Consiliului European din 17-18 octombrie 2019, consolidarea respectării statului de drept în UE și a valorilor Uniunii în Ungaria”, arată reprezentanții Ministerului de Externe, într-un comunicat de presă.

Pe 9 septembrie, ministrul George Ciamba a avut consultări cu Președinția finlandeză a Consiliului UE, principalul subiect abordat fiind Cadrul Financiar Multianual post-2020, în vederea continuării negocierilor în acest dosar.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Ministrul pentrua Afaceri Europene i-a transmis omoloagei sale, Tytti Tuppurainen, sprijinul țării noastre în susținerea eforturilor Președinției finlandeze a Consiliului UE de avansare a procesului de negociere, la care a contribuit considerabil și România, în timpul mandatului său la Președinția Consiliului Uniunii Europene, potrivit sursei citate.

România a deținut în primele șase luni ale acestui an Președinția Consiliului UE, timp în care țara noastră a închis 90 de dosare, în diverse domenii importante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.