Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei vrea să fie demarat un control la CJ Mehedinți: 'Cum s-a cheltuit banul public pentru drepturile copiilor?'

Inquam Photos / Octav Ganea
virgil popescu

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunțat, pe Facebook, că va face o solicitare către Ministerul Finanțelor Publice și ministerul Muncii în vederea efectuării un control la Consiliul Județean Mehedinți pentru a verifica cum s-a cheltuit banul public destinat plății drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale.

„Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a luat bani de la copii și acum vine și dă vina pe Guvernul PNL! Să vă fie rușine că răspândiți informații false! Și, totodată, nu admiteți că nu ați cerut. NU S-A TĂIAT NIMIC. Mai mult chiar, potrivit informațiilor furnizate de CJ Mehedinți există și rezerve! Așa că nu pot să mă întreb de ce răspândește președintele CJ Mehedinți informații false? Oare pentru a acoperi o problemă?

Cum stă situația de fapt? Vă prezint o adresă detaliată de la ministerul de Finanțe

P.S: Voi solicita ministerului Finanțelor Publice și ministerului Muncii și Protecției sociale să efectueze un control la Consiliul Județean Mehedinți pentru a verifica cum s-a cheltuit banul public destinat plății drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale care frecventează învățământul special!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.