Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Eduard Novak este invitat de onoare la concertul Orchestrei Filarmonicii din Munchen

eduard novak

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, se va număra printre spectatori care vor fi prezenţi marţi seara, la Sala Palatului, la concertul Orchestrei Filarmonicii din Munchen, a anunţat Ministerul Culturii.

"Invitat de onoare al spectacolului din această seară, din cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu", este Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, proaspăt medaliat cu argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Alături de domnia sa vor fi prezenţi sportivi de elită ai României, care au câştigat de-a lungul anilor cele mai importante competiţii europene şi mondiale", precizează MC.

Potrivit sursei citate, "Festivalul Internaţional "George Enescu" este un stindard al excelenţei, un reper cultural pentru întreaga lume muzicală, care transformă, an de an, capitala României în centrul de întâlnire al marilor muzicieni cu publicul meloman".

"Anul acesta, organizatorii evenimentului şi Ministerul Culturii urmează dictonul 'Mens sana in corpore sano' şi fac un pas mai departe, apropiindu-se de lumea sportului. Astfel, în această seară, Orchestra Filarmonicii din Munchen va avea în public sportivii care au ridicat tricolorul pe podiumul celor mai importante competiţii", precizează sursa citată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.