Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației și-a pus în mișcare mașinăria de propagandă

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Ligia Deca

Mai multe mesaje laudative la adresa activității ministrului Educației, Ligia Deca, au fost scrise pe pagina acesteia de FB de pe conturi a căror unică activitate este să răspândească în online activitățile lui Nicolae Ciucă, președintele Senatului și ale ministrei educației, informează Libertatea.ro.

Pe pagina Ligiei Deca, toate mesajele se învârt în jurul discursului postat de ministra educației: „o abordare integrată ce vizează nu doar rezultatele, ci și bunăstarea și siguranța elevilor” sau „raportul PISA 2022 subliniază reziliența sistemului educațional românesc în fața pandemiei, cu eforturi menținute”.

„Pagina doamnei ministru nu este administrată de Ministerul Educației, deci instituția nu are ce poziție oficială să dea aici decât că nu o administrează”, a fost explicația Larisei Gojnete, purtătoare de cuvânt a Ministerului Educației.

Aceasta a transmis și mesajul Ligiei Deca: „Poziția doamnei ministru este că această pagină nu a fost și nu va fi promovată cu bani și că este departe de dumneaei vreo intenție de a folosi strategii lipsite de etică. Nu există vreo strategie de acest fel. Dacă vă uitați pe pagină, în niciun caz nu sunt în majoritate comentariile pozitive”, a mai spus Gojnete. Întrebată cine administrează totuși această pagină, purtătoarea de cuvânt a spus: „Nu am informația. În mod sigur nu vorbim de un serviciu care să fie plătit.”

Vezi și: 'Adevăratul Conducător' al României a transmis un mesaj important în țară!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.