Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Energiei, la Baku Energy Week, unde România participă cu un stand - Popescu: Diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare, în dezbatere

Energynomics
Virgil Popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, participă la Baku Energy Week, unde România are un stand în cadrul expoziţiei. Ministrul a apreciat relaţia dintre România şi Azerbaidjan şi a transmis că se va discuta despre diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare, pentru asigurarea securităţii energetice, potrivit news.ro

”Baku Energy Week se desfăşoară în perioada 1 - 3 iunie, iar astăzi am participat la evenimentul în care preşedintele Republicii Azerbaidjan Ilham Alyiev a făcut deschiderea oficială a expoziţiei ”Caspian Oil & Gas” şi a forumului dedicat”, a scris, miercuri, pe Facebook, ministrul Energiei.

Virgil Popescu anunţă că şi companiile din România sunt prezente cu un stand în cadrul expoziţiei.

”România şi Azerbaidjan au o relaţie puternică şi solidă, contactele noastre bilaterale frecvente stau drept o dovadă în acest sens. Diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare va fi un subiect pe care îl vom dezbate în aceste zile alături de colegi şi specialiştii din domeniu, pentru a găsi soluţii pentru a întări securitatea energetică”, a mai transmis ministrul.

”Mai mult chiar, am avut astăzi oportunitatea să fiu cel care a semnat în ”cartea de onoare” imediat după preşedintele Ilham Alyiev”, a adăugat POpescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.