Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor se va interesa de recuperarea banilor de la Klaus Iohannis: 'O să văd care este situația!'

Klaus Iohannis

Fiscul are de recuperat de la familia Iohannis aproximativ 300.000 de euro. Este vorba despre imobilul dobândit ilegal, despre care Klaus Iohannis spunea într-o conferință de presă că a fost „eliminat”.

Citește și: Doliu în lumea teatrului! Un actor celebru a murit; a jucat și într-un film premiat în SUA, regizat de Cristian Mungiu

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, a declarat că nu cunoaște cazul, dar se va interesa. Întrebat de jurnaliști dacă ANAF ar trebui să-i trimită o notificare președintelui pentru a recupera cei 300.000 de euro Florin Cîțu a răspuns: „Nu știu în detaliu cazul. O să văd care este situația și o să vă dau un răspuns.”

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, spunea că familia Iohannis ar urma să plătească banii pentru prejudicii aduse statului din încasarea unor chirii din imobilul de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, pierdut definitiv în instanţă.

Președintele ANAF Mirela Călugăreanu a declarat recent, întrebată când vor fi recuperați cei 300.000 euro de la familia președintelui Klaus Iohannis, că Fiscul își face datoria în toate situațiile în care are de recuperat o creanță certă, lichidă și exigibilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.