Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Fondurilor Europene a semnat un contract de 275 mil. lei pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bacău

fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene (MFE), Ioan Marcel Boloș, a semnat un contract în valoare de 275,6 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din Onești, județul Bacău. Banii provin din fonduri europene, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

Ministrul Fondurilor Europene Ioan Marcel Boloș și directorul general al Raja SA, Felix Stroe, au semnat, luni, la sediul MFE, contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată în municipiul Onești în perioada 2014-2020”, finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

Prin proiectul finanțat cu 275,6 mil. lei fonduri europene, 19.000 locuitori ai municipiului Onești vor avea acces la apă potabilă și alți 41.500 vor beneficia de servicii de canalizare, arată comunicatul.

De asemnea, proiectul va contribui la dezvoltarea socio-economică a zonei, prin stimularea investițiilor private în aria de implementare, asigurarea accesului la servicii publice de apă și canalizare de calitate, îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate a populației și dezvoltarea durabilă a zonei. Suplimentar, datorită implementării proiectului vor fi create 22 noi locuri de muncă.

Ministrul Ioan Marcel Boloș a subliniat progresele companiei Raja SA, despre care spune că reprezintă „un exemplu de bune practici pentru alte companii din domeniu”.

Citește și: Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’

Mă bucur că echipa de aici și-a folosit experiența și priceperea pentru a-și extinde operațiunile și în afara zonei în care a operat inițial, respectiv județul Constanța. Proiectul investițional demarat astăzi în municipiul Onești este un exemplu de operativitate în slujba beneficiarilor din aria de operare”, a declarat ministrul Fondurilor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.