Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş: 'Am votat astăzi pentru construcție şi pentru echipă'

ioan marcel bolos

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a declarat că a votat duminică, la alegerile parlamentare, pentru construcţie şi pentru echipă, precum şi pentru stabilitate politică, potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Am votat astăzi pentru #CONSTRUCŢIE şi pentru #ECHIPĂ. Gâlceava politică nu foloseşte oamenilor care au nevoie de canalizare, de infrastructură de transport şi de locuri de muncă din bani europeni. România are ocazia astăzi să concretizeze două şanse a căror importanţă trebuie să o înţelegem foarte bine: 80 de miliarde de euro pentru investiţii care să ne schimbe în bine vieţile tuturor şi 4 ani de stabilitate politică pentru a pune în practică tot ce ne propunem acum. Este adevărat că în ultimul an de când a început #RevoluţiaFondurilorEuropene am făcut ce am promis şi am arătat că #SEPOATE. România este deja angajată pe drumul ireversibil al dezvoltării. Dar munca abia începe, pentru că avem la dispoziţie numai câţiva ani pentru a dezvolta România şi a lăsa generaţiilor viitoare un sistem de sănătate şi unul de educaţie complet reformate, o reţea de infrastructură modernă şi pentru a ne alinia obiectivelor verzi pe care Europa le încurajează pe bună dreptate. TU pentru ce votezi astăzi?", a declarat Marcel Boloş, într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.