Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul francez pentru Afaceri Europene: 'Doar pentru că Boris Johnson vrea un acord cu orice preţ nu vom semna o înţelegere proastă pentru francezi'

franta marea britanie

Franţa anunţă că nu va semna un acord comercial prost cu Marea Britanie doar pentru ca Johnson să se încadreze în termenul limită, informează The Guardian, potrivit news.ro.

Amélie de Montchalin, ministrul francez pentru Afaceri Europene, a declarat luni că Franţa nu va semna un acord comerical prost cu Marea Britanie doar pentru a se încadra în termenul limită, decembrie 2020, al lui Boris Johnson.

Johnson a stabilit acest termen limită excluzând o extindere a perioadei de tranziţie post-Brexit.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

„Doar pentru că Boris Johnson vrea un acord cu orice preţ nu înseamnă că vom semna o înţelegere proastă pentru francezi, sub presiunea şantajului sau a programului”, a spus Amélie de Montchalin.

Franţa, a mai spus ea, nu îşi va sacrifica angajaţii din industria pescuitului, fermierii sau companiile. Diplomaţii UE se vor întâlni din nou în această după-amiază pentru a încerca să finalizeze negocierile privind tratatul comercial cu Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.