Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ioana Bran calcă RAPID pe urmele colegilor din guvern - A devenit ținta IRONIILOR canotorilor din România

Digi 24
Ioana Bran

Canotorii români medaliaţi la Campionatul European au ironizat-o pe Ioana Bran pentru declaraţiile neinspirate prin care a transmis că sportivii au nevoie de dietă, după ce i s-a adus la cunoştinţă că diurna unui sportiv e de doar 25 de lei, scrie Mediafax.

Ministrul Tieretului şi Sportului, Ioana Bran, şi-a pus în cap sportivii din România după o declaraţie nefericită făcută într-o conferinţă de presă. Ministrului i s-a adus la cunoştinţă că diurna unui sportiv e de doar 25 de lei, iar Bran, vizibil încurcată, a oferit o declaraţie controversată: „Aş vrea să... Este o situaţie reală... Desigur, poate că nu reuşeşti de aceşti 25 de lei să-ţi iei hrană... Un oficial al statului român, în momentul în care pleacă într-o delegaţie are 17 lei diurnă pe zi. Vorbeam de consumul de calorii pe care trebuie să-l aibă un om. Din cunoştinţele mele, un sportiv este îndrumat de un medic, de un nutriţionist pentru a-şi face mesele în aşa fel încât să aibă tot ceea ce-i trebuie, să nu aibă anumite lipsuri de natură a componenţei şi a caloriilor de care are nevoie. Eu nu spun că situaţia este una uşoară, spun că şi aceştia au nevoie de a avea o dietă în funcţie de felul cum le-a spus medicul sau antrenorul chiar. Din cunoştinţele mele, aceştia trebuie să se păstreze la o anumită greutate, nu au voie nici să oscileze pentru că altfel riscă să dezichilibreze puţin şi modul cum s-a obişnuit pe partea de antrenament”.

Cuvintele ministrului nu le-au picat bine canotorilor români medaliaţi la Europene. Componenţii bărcii 8+1 au cerut o mai mare implicare din partea MTS şi au ironizat declaraţiiel oficialilor români: “Suntem foarte mândri de echipa noastră, de staff-ul nostru, chiar dacă întâmpinăm ghionturi din... Aşteptăm tricoaiele cu Centenarul”, a declarat Vlad Aicoboaie cu aluzie la declaraţia secretarului de stat din MTS, care a folosit greşit cuvântul „tricouri”.

Citește și: Șoferul cu numere anti - PSD RĂBUFNEȘTE după clasarea dosarului: 'Astept scuze din partea autorităților'

“Doar la noi se poate asta, în România. Uitaţi-vă puţin la mine. Mănânc de 25 de lei eu?”, a adăugat şi Constantin Adam.

„Am avea nevoie de mai mult sprijin, nu cât suntem la concurs să ne aplaude”, a ţinut să transmită şi Cosmin Macovei pentru TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.