Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif: 'Iranul este dispus să discute despre un eventual schimb de prizonieri de amploare cu SUA'

Financial Times
Mohammad Javad Zarif

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat luni că Teheranul este deschis la negocieri cu Statele Unite în legătură cu un schimb amplu de prizonieri între cele două țări, informează site-ul agenției de presă Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Citește și:  ALERTĂ după măturisirile lui Gheorghe Dincă - Mama Luizei, iubitul fetei și o colegă, CITAȚI de urgență la DIICOT Craiova

Oficialul iranian a scris luni pe Twitter că, în acest moment, „mingea este în terenul Statelor Unite”.

„După ce am obținut eliberarea ostaticului nostru săptămâna trecută, suntem gata de un schimb mai amplu de prizonieri”, a spus Zarif.

Declarația ministrului iranian vine la câteva zile după ce un student american, care a fost reținut timp de trei ani în Iran sub suspiciunea de spionaj a fost eliberat sâmbătă în cadrul unui schimb de prizonieri între cele două țări.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat eliberarea lui Xiyue Wang, mulțumind Guvernului elvețian pentru asistența acordată în negocierea cu Iranul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.