Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției: Ponta nu are motive sa își dea demisia

robert-cazanciuc

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, premierul Victor Ponta nu are motive sa îsi dea demisia.

'Nu am vorbit cu premierul Ponta astazi. Asa cum v-am spus ultima data, am vorbit acum câteva zile. Am vazut pe fluxurile de stiri ca s-a întors la Guvern astazi. Nu pot decât sa ma bucur de acest lucru', a declarat miercuri Robert Cazanciuc, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Întrebat despre faptul ca în spatiul public se discuta despre o eventuala demisie a premierului, Cazanciuc a replicat: 'Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere, cred ca premierul Ponta nu are motive sa îsi dea demisia'.

Victor Ponta este urmarit penal în dosarul Turceni - Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala în forma continuata si spalare de bani, în calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat 'Ponta Victor-Viorel').

Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri la Palatul Victoria, el întorcându-se din Turcia unde, pe 16 iunie, a fost operat la un genunchi.

În perioada în care a lipsit din tara, atributiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.