Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, replică TĂIOASĂ pentru procurorul general privind activitatea DNA: 'Aşteptaţi să mă pronunţ şi eu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a evitat însă să răspundă la aceeaşi întrebare, respectiv dacă este mulţumit de conducerea DNA. La remarca jurnaliştilor că procurorul general s-a declarat mulţumit, Tudorel Toader a spus: "Aşteptaţi să mă pronunţ şi eu ca ministru".

Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Secţiei pentru procurori a CSM se află raportul Inspecţiei Judiciare privind "eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente de către conducerea structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentelor de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat”. Secţia pentru procurori a CSM va emite un aviz consultativ asupra acestui raport, anunță News.ro.

Citește și: Augustin Lazăr critică DUR Legile justiției: 'Se intenționează instituirea CONTROLULUI POLITIC asupra justiției penale'

La întrebarea jurnaliştilor dacă este mulţumit în special de activitatea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, procurorul general Augustin Lazăr a răspuns: "De activitatea conducerii sunt mulţumit în mod special".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.