Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, reacție în cazul Iulian Dumitrescu: 'Ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică / Totuși, conduita a fost corectă'

Sursa FOTO: Facebook/Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Ministrul liberal al Justiției, Alina Gorghiu, a declarat vineri că dosarul de corupție în care este implicat președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, afectează activitatea politică. Totuși, conduita a fost corectă, a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a declarat vineri că în calitatea sa de ministru al Justiției nu poate comenta dosarul în care este implicat liderul Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu. Gorghiu a spus că demisia din partid reprezintă un gest normal.

„Este conduita firească atunci când un lider al partidului este acuzat de acte de corupție”, a explicat Gorghiu

„Organele își vor face treaba”, a mai spus Gorghiu. PNL nu interferează cu justiția, așa cum fac alte partide și alți politicieni, a adăugat Gorghiu spunând că „un exemplu este Drulă...atacă justiția, dacă nu e membru USR implicat într-o anchetă penală, atunci sunt toți buni de plată, dacă este vorba despre un membru USR este alb curat ca Alba ca Zăpada”.

Alina Gorghiu a recunoscut că scandalul de corupție afectează imaginea PNL.

„Orice dosar de asemenea amploare ne afectează într-o anumită măsură activitatea politică, dar conduita a fost corectă, așteptăm să vedem cum avansează ancheta”, a precizat Alin Gorghiu.

Iulian Dumitrescu, sub control judiciar

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat, joi seara, după ce a fost pus sub control judiciar în dosarul deschis de DNA, că demisionează din toate funcțiile din partid.

„Având în vedere existența dosarului în care DNA mi-a adus acuzațiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speță”, a spus Iulian Dumitrescu, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii DNA i-au plasat joi seara sub control judiciar pe Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, pe sora sa, Angelica Marilena Lambrea, și pe cumnatul său, Adrian Daniel Lambrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.