Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Knauer a ținut să mulțumească în mod special Președintelui României, Guvernului, Parlamentului român...

Ministerul Turismului
Romania Turism Berlin
Sărbătorirea cu fast a Zilei Patriei, organizate de Federația Germană a Expulzaților, în Sala de Aur a Primăriei orașului Augsburg, duminică, 20 septembrie a.c. La eveniment au participat Carolina Trautner, ministrul bavarez pentru familie,muncă și protecție socială, Christian Knauer, președinte al organizației bavareze a Federației Germane a Expulzaților și președintele federal al acestei federații, Dr. Bernd Fabritius.
Reuniunea a fost moderată de Eva Weber, primar general al orașului Augsburg. Primarul Weber, Dr. Bernd Fabritius și Carolina Knauer, au salutat prezența ambasadorului României la Berlin, Emil Hurezeanu, căruia i-au mulțumit expres pentru politica generoasă față de minoritatea germană din România. Gazdele au menționat și recenta hotărâre luată în Parlamentul României, prin care se acordă dreptul la pensie și urmașilor minoritarilor germani deportați în estul Ucrainei între 1940 și 1950.
Ministrul Knauer a ținut să mulțumească în mod special Președintelui României, Guvernului, Parlamentului român și să sublinieze că prezența ambasadorului Hurezeanu printre invitați, în preajma reuniunii Comisiei Mixte, este o dovadă a relațiilor excelente între majoritate și minoritate din România și între Germania și România. Scrie pe pagina de facebook, Ambasada Romaniei la Berlin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.