Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului vorbește despre viitorul conducerii Romsilva

Romsilva-estimeaza-pentru-2011-venituri-totale-de-1-208-miliarde-lei

Ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, a declarat vineri, 29 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că nu ministerul pe care îl conduce va numi noul director Romsilva, după cum sugera Liviu Dragnea zilele trecute, ci va fi organizat un concurs în acest sens.

Consiliul de Administrație al Romsilva va urma să organizeze un concurs pentru funcția de director al regiei, după ce acest post a fost eliberat prin demisia lui Adam Crăciunescu, care totuși își va păstra funcția până în luna martie.

„Domnul director general al Romsilva într-adevăr și-a depus mandatul din funcția de director general. În mod efectiv, acest lucru intră în vigoare, conform legii (...) în martie. Nu pune Guvernul pe nimeni. Nici pe nimeni, nici pe al nimănui, pentru că există o procedură foarte clară, prin lege, de selecție a directorului general, care se face de Consiliul de Administrație al Romsilva. Deci, nu de către minister și nu de către ministru, ci de către Consiliul de Administrație al Romsilva. Consiliul de Administrație al Romsilva are o procedură clară, prin care se organizează un concurs, sunt criterii de selecție și, în urma acelui concurs, la care oricine își poate depune candidatura, va reieși cel mai bun candidat”, a declarat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Declarațiile au fost făcute pentru a infirma zvonurile lansate de Liviu Dragnea, care declara că deține informații potrivit cărora la conducerea Romsilva guvernul ar urma să-l pună pe „omul lui Gheorghe Flutur”, susține Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.