Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii a făcut ANUNŢUL: Când va fi prezentată noua lege a pensiilor

Liviu Dragnea Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Muncii vine cu replica, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj tranşant privind legea pensiilor. Într-o intervenţie la Antena 3, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că legea pensiilor este o prioritate pentru Guvern şi trebuie adoptată cât mai repede. Însă, deşi Dragnea i-a cerut să prezinte explicaţii când este nevoie, ministrul Muncii susţine că nu va da date din legea pensiilor până când aceasta nu va fi prezentată coaliţiei. 

Citeşte şi: Val de GREI, la DNA: Cum pot ajunge politicienii din dosarul Microsoft din nou în faţa procurorilor

"În momentul în care coaliţia va da OK-ul pe legea pensiilor, noi o vom prezenta public. Până atunci nu voi da niciun fel de date din lege, dar este o prioritate în actul de guvernare şi trebuie să o adoptăm cât mai repede", a spus ministrul Muncii. 

Aceasta a venit şi cu asigurări că o nouă creştere a punctului de pensie în luna iulie este deja aprobată, scrie Ziare.com.

Duminică seara, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Lia Olguţa Vasilescu are "obligaţia fundamentală" de a da explicaţii şi a răspunde la toate întrebările care apar în spaţiul public, în special legat de legea salarizării.

"Este foarte important din partea Guvernului să prezinte în fiecare zi informaţii prin toate mijloacele, să iasă ministrul Muncii, să intre prin telefon, să facă conferinţe de presă, să explice, să arate, să scrie, să deseneze, să prezinte exemple, să aibă răspunsuri la toate întrebările apărute în spaţiul public. Este o obligaţie fundamentală a ministrului Muncii în această perioadă şi sunt convins că va face acest lucru", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Citeşte şi: Ofițerii SPP RUP TĂCEREA - Dezvăluiri HALUCINATE despre cum sunt SPIONAŢI demnitarii români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.