Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, atac EXPLOZIV la cei din PNL: Ei vin cu refrenul defunctului PDL

Libertatea.ro
budai marius

Ministrul interimar al Muncii, Marius Budăi, susține că liberalii au preluat politicile de austeritate ale defunctului PDL și de când au șansa de a veni la guvernare au început să fredoneze ”nu sunt bani, nu sunt bani”.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat

”Un proverb spune că, dacă tot ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur îți par a fi cuie. În cazul liberalilor, proaspăt unși de domnul Iohannis fără să aibă vreo urmă de majoritate în Parlament, putem înlocui „ciocan” cu „cuțit”. Sau satâr, sau bâtă(știm noi de ce). Restul vă puteți imagina.

Altă explicație nu am pentru faptul că descendenții defunctului PDL continuă să le cânte românilor la mandolină aceeași placă veche și uzată patentată de tandemul Băsescu-Boc: „Nu sunt bani, nu sunt bani, nu sunt bani…”

Dar pe vremea PSD-ului cum au fost bani? Cum s-a reușit creșterea salariilor și pensiilor, toate astea în paralel cu investiții publice concentrate acolo unde e cea mai mare nevoie, adică în mediul rural?

S-a reușit, pentru că PSD a venit cu idei, cu specialiști, pe când PNL vine doar cu ideologii luate de la second hand, din colecția toamnă-iarnă 2010.

Spune un „specialist” al PNL că majorările de pensii și salarii sunt „iluzii” și că ele nu sunt „sustenabile”. Eu zic să întrebăm milioanele de oameni care primesc în fiecare lună salariile și pensiile majorate, pentru a da românilor demnitatea unei vieți mai bune. Sunt oare iluzii aceste creșteri? Nu, domnilor din PNL, ele sunt cât se poate de reale! Din acești bani în plus se cumpără pâine, medicamente, să plătesc facturile la întreținere și se iau copiilor rechizite.

Sunt ele sustenabile? Răspunsul depinde de cine este la guvernare.

Da, ele sunt sustenabile, dacă guvernanții au un plan bine pus la punct, idei de dezvoltare a țării, de creștere a economiei astfel încât să existe bani pentru toate.

Acum, însă, când țara a ajuns pe mâna acestor profeți ai sărăciei, românii trebuie să se aștepte la ce e mai rău. Pentru că nimic nu este mai toxic decât combinația dintre lipsa de idei și lipsa de empatie.”, arată Marius Budăi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.