Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii: 'În mandatul meu, promisiunile se respectă'. Ce a început să posteze pe site-ul instituției

Inquam Photos / Octav Ganea
violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță, miercuri, că a început să posteze pe site-ul instituției studiile realizate în minister și în instituțiile din subordine, începând din 2017 până în prezent.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, pe Facebook, miercuri, că își respectă promisiunea făcută la audierea din Parlament și a începe să publice studiile realizate din 2017 până în prezent în toate direcțiile Ministerului și în instituțiile din subordine.

ALERTĂ la Timișoara, noi apeluri la 112 după deratizarea din blocul groazei

„În mandatul meu, promisiunile se respectă. Așa cum m-am angajat în urmă cu trei săptămâni la audierea din Parlament, am căutat în toate Direcțiile Ministerului Muncii și Protecției Sociale și în instituțiile din coordonarea Ministerului TOATE Studiile realizate din 2017 până în prezent. Deciziile trebuie luate pe baza unor studii de specialitate. Astăzi (miercuri – n.r.) încep publicarea acestora, structurat, pe website-ul ministerului (...) În zilele următoare voi continua publicarea acestor documente, transparent, pentru ca orice cetățean să poată avea acces ușor la ele”, a scris ministrul.

Violeta Alexandru a dat doar un exemplu despre instituție din partea căreia nu a primit niciun raport.

„Răspunsul fostului președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, la solicitarea mea de a îmi trimite toate studiile realizate. Într-o perioadă când Legea Pensiilor a fost modificată, CNPP nu a realizat nici măcar un studiu pe acest subiect. De aici începem”, mai scrie Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.