Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Raluca Prună le dă ordine procurorilor în dosarul Hexi Pharma

lumeajustitiei.ro
Raluca Pruna

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, vineri, la Chişinău, că în discuţiile purtate cu procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a transmis acestuia că dosarul Hexi Pharma reclamă "o rezolvare cu celeritate", în condiţiile în care există "o aşteptare publică foarte mare, pe o chestiune de sănătate publică foarte gravă".

"Eu, ca ministru, nu aş vrea să fac niciun fel de comentariu cu privire la Hexi Pharma, este o investigaţie în curs, este la nivel de Parchet. Ceea ce pot eu să spun public este că societatea are o aşteptare legitimă să afle dacă alegaţiile acestea sunt adevărate sau nu. Şi cum există o aşteptare foarte mare, i-am rugat pe procurori, nu pe procurorii de caz, că nu vorbesc cu ei, dar în discuţiile cu procurorul general am spus că o asemenea aşteptare publică, mai ales într-o chestiune de sănătate publică, ce este foarte gravă, reclamă şi rezolvarea cu celeritate a acestui caz, ca lumea să ştie dacă se confirmă sau nu se confirmă. Şi dacă se confirmă acuzaţiile sau investigaţia de presă, atunci trebuie luate măsuri urgente pentru că altfel pierdem încrederea, deja foarte şubredă, în sistemul de sănătate publică", a spus Raluca Prună.

Citește și: Autoritățile din România au mințit: Iohannis, pe pile și pe banii noștri în China

Ministrul român al Justiţiei a făcut declaraţia în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu jurnaliştii moldoveni, la care a participat şi omologul său, Vladimir Cebotari, la finalul vizitei oficiale pe care a desfăşurat-o în Republica Moldova alături de premierul Dacian Cioloş, titrează agerpres.ro.

Citește și: De ce a fost cutremurul din Italia atât de nimicitor? Ce nu spune nimeni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.