Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătăţii din Jamaica anunţă că Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus

https://time.com/
ussain bolt

Ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul atlet Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus, informează lesoir.be, potrivit news.ro.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Tufton a precizat că Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului şi a adăugat că a fost declanşată o anchetă epidemiologică.

Cu mai multe ore înainte, Usain Bolt, de opt ori campion olimpic în probele de sprint, afirmase că s-a plasat în izolare, în aşteptarea rezultatului unui test efectuat sâmbătă.

"Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm şi să stea izolaţi", a declarat Bolt.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Potrivit presei, Bolt şi-a sărbătorit, vineri, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliştii  Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen).

La petrecere nu s-a purtat mască şi nu s-a respectat distanţarea socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.