Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor anunță măsuri DRASTICE la Tarom: Ce se va întâmpla cu angajații companiei aeriene

mediafax.ro
Felix Stroe

Ministrul Transporturilor Felix Stroe a anunțat că vor fi luate măsuri drastice la Tarom, după ce s-a anunțat că sfârșitul de an va fi mult sub așteptările specialiștilor.

"Tarom-ul este un brand național și trebuie salvat. Situația economică nu vine din ultimul trimestru, vine din ultimii 10 ani. Printre primele măsuri se află reorganizarea urgentă. Am avut o discuție cu conducerea Tarom și am convenit să restructurăm personalul. Nu în perioada imediat următoare vom avea restructurări de personal.", a declarat Felix Stroe la Realitatea TV.

Citește și: Directorul demis al Metrorex a aflat de la jurnaliști că a fost DAT AFARĂ: 'Nu vreau să intru într-o polemică'

Compania naţională de transportaerian Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste noi prognoze arată pierderi de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.