Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorii demiși ai Metrorex au aflat de la jurnaliști că au fost DAȚI AFARĂ: 'Nu vreau să intru într-o polemică'

www.europafm.ro
Marin Aldea

UPDATE Directorul de exploatare al Metrorex, Liviu Daniel Dinu, a declarat vineri pentru News.ro că nu l-a anunţat nimeni că este demis, şi că tot ce ştie a aflat din presă.

”Nu ştiu nimic, nu am fost anunţat. Tot ce ştiu este ceea ce a apărut în presă, ca şi dumnevoastră. Aşteptăm să fim contactaţi de domnul ministru”,  a declarat vineri pentru News.ro directorul de exploatare al Metrorex, Liviu Daniel Dinu.

Demis din funcția de director al Metrorex, după un incident înregistrat în subteran, Marin Aldea spune că nu a fost informat oficial despre destituirea sa.

"Nu vreau să intru într-o polemică cu domnul ministru. Dumnealui fixează niște termene, unele sunt foarte strânse, noi încercăm. Multe probleme au fost rezolvate. Până acum nu-am fost informat că am fost demis.

Citește și: Haos la metrou! NU se circulă între stațiile Izvor-Politehnică-Grovăzvești. Directorul general Metrorex, demis de min. Transporturilor

Echipele de intervenții de la Metrorex au ajuns imediat, am ajuns și eu acolo. A durat ceva pentru că astea sunt demersurile. Ne pare rău și ne cerem scuze pentru acest deranjament. Nu au fost mulți pasageri, pasagerii au fost evacuați în stația Eroilor. O să dispun o verificare foarte detaliată în ceea ce privește tunelul, să vedem dacă mai sunt asemenea situații, să le eliminăm.", a declarat Marin Aldea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.