Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor nu își asumă mai mult de 100 de km de autostradă finalizați în acest an: 'Șeful CNAIR şi-a asumat un număr de km, eu îl susţin'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi că va fi prezent pe şantierele viitoarelor autostrăzi şi ar putea rezilia în perioada următoare contracte cu firmele constructoare care nu îşi fac treaba, informează Agerpres.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Proiectul privind alegerea primarilor în două tururi, RESPINS de Comisiile Camerei

Ministrul Cuc a fost întrebat de presă, la Parlament, dacă îşi asumă mai mult de 100 km de autostradă finalizaţi în acest an, el spunând: "Domnul Neaga (n.r. - şeful CNAIR) şi-a asumat un număr de km, eu ca ministru îl susţin. Mă duc pe şantier, modific legislaţia, mai mult este asumarea pe care a făcut-o domnul Neaga".

El a afirmat că ar putea rezilia contracte acolo unde antreprenorii nu îşi fac treaba.

"Haideţi să vedem exact ce se întâmplă până la sfârşitul anului, suntem abia în luna martie. Poate mai reziliem un contract acolo unde nu îşi fac treaba antreprenorii. Eu săptămâna asta, joi şi vineri, voi fi pe şantiere, o să aveţi surprize majore în perioada asta", a arătat Cuc, întrebat cine îşi va da demisia în cazul în care nu se construiesc km de autostradă asumaţi până la sfârşitul anului.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a mai precizat că nu îi este frică de 'statul paralel'. "Nu mi-a fost frică niciodată de 'statul paralel', pentru că am venit să îmi fac treaba la minister. Sunt pe şantiere, lansăm proiecte, pentru ce să îmi fie frică, fac ceva ilegal? E vorba de asumare, când eşti într-o funcţie trebuie să îţi asumi anumite lucruri", a menţionat Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.