Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, pe făraș. Picătura care a umplut paharul

iulian matache

Zilele lui Iulian Matache în funcţia de ministru al Transporturilor par a fi numărate, la doar două luni de la numirea în funcţie. După episodul de marţi, când senatorii PSD i-au reproşat că nu rezolvă mai multe probleme din ţară şi a fost nevoie de intervenţia lui Liviu Dragnea pentru calmarea spiritelor, Matache a făcut obiectul discuţiilor între parlamentarii PSD şi miercuri.

Vezi şi: Mare SCANDAL cu ministrul Transporturilor la PSD / VIDEO

Ministrul Transporturilor a trecut cu bine, marţi, de moţiunea simplă depusă depusă de PNL. Dacă Liviu Dragnea i-a convins pe social-democraţi să nu voteze cot la cot cu liberalii împotriva propriului ministru, Matache a reuşit să dea cu bâta în baltă la scurt timp după votul din Senat. Senatorii PSD i-au reproşat ministrului că, după vot, în loc să-şi arate recunoştinţa faţă de colegii de partid, a ţinut să-i mulţumească Ancăi Boagiu. Iulian Matache şi-a motivat gestul, în faţa colegilor de partid, prin nevoia de a "se pune bine" cu Opoziţia.

Vezi şi: Ministrul Transporturilor amenințat cu REMANIEREA de șeful PSD/ video

După gestul lui Iulian Matache, discuţiile despre o posibilă remaniere a ministrului Transporturilor au continuat şi miercuri. Potrivit unor surse din PSD, Matache e pe făraş şi şi-a pierdut definitiv sprijinul colegilor de partid. Acesta conduce ministerul de la mijlocul lunii iulie, anterior fiind secretar de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.