Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului, mesaj de susținere pentru Mihai Tudose

captura
Mircea Titus Dobre

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, lansează un mesaj de susținere pentru premierul Mihai Tudose și arată că premierul trebuie să aibă puterea de a decide cu cine poate colabora și cu cine nu.

Citește și: Ce va face premierul Mihai Tudose: condițiile în care spune că va DEMISIONA

Citește și: ASALTUL final al taberei Liviu Dragnea: s-au despărțit apele în PSD

”Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România.

Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții.

Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritatea noastră este România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite. 
Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României”, arată Mircea Titus Dobre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.