Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul ucrainean al apărării, Rustem Umerov, şi comandantul forţelor armate au dezbătut cu situaţia de pe front cu Lloyd Austin, șeful Pentagonului

usembassy.gov
ucraina sua

Ministrul ucrainean al apărării şi comandantul forţelor armate au discutat cu secretarul de stat american despre situaţia de pe front, informează Rador Radio România.

Ministrul ucrainean al apărării a declarat luni că el şi comandantul forţelor armate ucrainene au discutat cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin, despre situaţia din linia întâi a frontului, în războiul de doi ani împotriva Rusiei şi despre furnizarea de arme.

"L-am informat pe secretarul apărării Austin despre situaţia actuală de pe front şi am discutat despre modificări în cele mai importante sectoare", a scris pe Telegram ministrul apărării Rustem Umerov, subliniind că şi comandantul forţelor armate, Oleksandr Sirski, a luat parte la discuţii.

"Colaborăm pentru a răspunde necesităţilor forţelor armate ucrainene şi a mări capabilităţile armatei", a declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.