Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Vela, anunţ despre adeverinţele şi declaraţiile care permit deplasarea: NU e nevoie de ştampilă, se pot prezenta şi în format electronic

Facebook
arafat vela interne mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că de miercuri, 25 martie, sunt intezise deplasările fără motiv în afara locuinţei. Cei care părăsesc locuinţa pot să o facă doar pentru a merge la muncă, în baza unei adeverinţe de la angajator, sau pentru alte activităţi, cum ar fi cumpărăturile de strictă necesitate, în baza unei declaraţii pe propria răspundere.

Potrivit ministrului Vela, adeverinţa de la angajator nu trebuie să aibă ştampilă. De asemenea, declaraţia pe propria răspunde poate fi prezentată olograf (scrisă de mână) sau în format electronic.

"Am introdus un alineat în care am prevăzut că adeverinţa sau declaraţia pot fi prezentate şi prin intermediul telefonului, tabletei sau oricărui dispozitiv similar", a explicat Vela.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11 - 13, Excepţie fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.