Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minorităţile merg la Cotroceni: 'Mai degrabă o tatonare...'

minoritati Pambuccian

Grupul Minorităţilor naţionale este ultimul grup chemat mâine la consultări la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis, de la ora 18.00. Deputatul Varujan Pambuccian a declarat pentru stiripesurse.ro că reprezentanţii grupului vor merge la Cotroceni, deşi nu ştiu care va fi tema discuţiilor.

Vezi şi: Liviu Dragnea: NU NE DUCEM la consultări, la Cotroceni / VIDEO

Din cei 16 deputaţi ai grupului, 10 vor fi la primul mandat în noul parlament. Cum parlamentul nu s-a constituit încă, membrii grupului nici nu se cunosc între ei, aşa că la consultări vor merge cinci dintre cei şase deputaţi cu experienţă. Deocamdată, este sigură doar participarea lui Varujan Pambuccian şi a lui Ovidiu Ganţ.

Vezi şi: Delegaţia PMP la consultările cu Iohannis

"Da, o să participăm. Am înţeles că pot participa maximum cinci. O să mergem din grupul vechi, că grupul nou nu-i validat. Noi avem foarte mulţi noi. Nu avem încă bătută în cuie componenţa delegaţiei care va merge la Cotroceni. A fost foarte din scurt, mulţi sunt prin ţară. Cred că o să fie pur şi simplu o discuţie care nici măcar nu ştiu dacă o să aibă relevanţă pentru paşii următori. Mai degrabă e o tatonare. O discuţie despre situaţia din momentul acesta, cum arată forţele politice", a declarat deputatul minorităţii armene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.