Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miodrag Belodedici: 'Eu sunt şi cu FCSB şi cu CSA'

www.agerpres.ro
Miodrag Belodedici

Fostul jucător al Stelei, Miodrag Belodedici, a afirmat, joi, că există o dezbinare în rândul foştilor săi colegi din echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi că nu ştie dacă vor sărbători 32 de ani de la cucerirea trofeului pe 7 mai.

„Din păcate aici, în ţara noastră avem o fotografie a dezbinării incredibilă. Ieri am jucat fotbal cu Tudorel Stoica, dar nu mi-a spus nimic, nu ştim dacă va fi o întâlnire pentru 7 mai. E o dezbinare, avem sentimente triste faţă de ceea ce se întâmplă cu Steaua şi FCSB. Putea fi şi un muzeu frumos în care să vezi cupa, Cupa Intercontinentală, cu trofeele care s-au câştigat, cum e la Steaua Roşie Belgrad. Nu vezi nimic. Doar vorbe, poveşti, e foarte trist”, a spus Belodedici, scrie news.ro.

Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, Belodedici spune că este un susţinător şi al FCSB, dar şi al echipei CSA Steaua din Liga a IV-a: „Eu sunt şi FCSB-ist şi cu CSA, sunt şi cu una şi cu alta. Dacă privim aşa, FCSB e continuatoarea Stelei, şi eu am participat până în 2001, au avut rezultate şi era Steaua, nu? Acum după acest proces şi-a pierdut numele Steaua, dar eu sunt şi cu una şi cu alta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.