Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MIPE anunţă că a semnat proiectul în valoare de 42,4 milioane de lei pentru consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare la SJU Piteşti

Spitalul Sfântul Sava
spital testari

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene anunţă, marţi, că a semnat un proiect în valoare de 42,4 milioane de lei pentru consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

”42.445.108,79 lei este valoarea proiectului „Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare cauzată de COVID-19 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti”, pentru care MIPE, prin AM pentru PO Infrastructura Mare, a semnat contractul de finanţare”, a anunţat, marţi, MIPE, pe pagina de Facebook.

Obiectivul acestui proiect vizează un răspuns mai prompt şi mai eficient la efectele crizei Covid-19 pentru populaţia din judeţul Argeş, prin achiziţia de echipamente, aparatură şi dispozitive medicale, precum şi de materiale de protecţie specifice tratării cazurilor de infecţie, scrie News.ro.

”Se are în vedere scăderea numărului de pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-19 şi reducerea timpului de diagnosticare şi tratament cu până la 30 %”, mai arată Ministerul.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti va implementa proiectul până la finalul acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.