Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, DEZVĂLUIRE despre cine ar fi fost omul cheie de la conferința de presă Trump–Iohannis

badea

În timpul declaraţiei de presă comune a lui Klaus Iohannis și Donald Trump, Ramona Avramescu de la TVR l-a întrebat pe liderul de la Casa Alba dacă crede că SUA trebuie să acționeze sub prevederile articolului 5, în cazul unei agresiuni din partea Rusiei asupra unui stat NATO. Întrebarea ar fi fost însă, într-un fel sau altul, impusă chiar de Mihai Gâdea. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Mircea Badea, pe blogul personal.

"Lucrurile stau aşa: din motive de securitate, toţi jurnaliştii acreditaţi s-au strâns la Ambasada României, de unde au plecat în mod organizat la Casa Albă. S-au discutat în comun întrebările pe care urmau să le adreseze Preşedintelui American. (...) Gâdea le-a băgat deontologilor minţile în cap şi a dat argumentul corect: dacă vreţi să se vorbească pe planetă depre întrebarea noastră, ea să fie în legătură cu o afirmaţie a lui Trump din campanie, şi anume că nu va respecta articolul 5 din Convenţia NATO dacă ţările componente nu-şi vor achita contribuţia cuvenită. (...) UNANIMITATE! Atunci Gâdea s-a apucat să o formuleze în engleză şi a fost scrisă pe grupul de Whatsapp făcut provizoriu de un nene de la Ambasadă. Convenţia între jurnalişti a fost ca, indiferent cine va fi nominalizat să pună întrebări, să o rostească pe asta.", a scris Mircea Badea pe blogul său.

Vedeta TV susţine că are şi dovezi în acest sens şi că nu crede că va exista vreun jurnalist care să conteste afirmaţiile sale. "Dacă o fac, eu de-abia aştept. Pentru că voi scoate dovezi concrete şi îi voi umili crâncen", a adăugat Badea.

Citeşte şi: Un reporter din România a reușit ce n-au putut toți liderii NATO: Jurnalist român 1 - Alianța NATO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.