Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a explodat după înregistrările cu Adrian Țuțuianu: 'Pesediștii sunt demenți complet. De la mine își vor lua 2 milioane de M*IE PSD'

Mircea Badea

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a reacționat dur după ce vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu, a fost înregistrat când spunea ce sume de bani primește Antena 3 pentru ca lui și lui Paul Stănescu să li se interzică aparițiile în emisiunile de știri.

„Buahahaha. Pesedistii sunt dementi complet. 
P.S. De la mine isi vor lua 2 milioane de #muiepsd”, scrie Mircea Badea, pe Facebook.

Adrian Țuţuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiţi lideri să nu mai fie primiţi în emisiuni.

Pieton, spulberat de o mașină! Atenție, șoferi - Trafic îngreunat pe DN1

”La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat şi i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înţelegeţi foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuţuianu conform unor înregistrări audio difuzate de România TV.

Antena 3 a anunțat că îl va acţiona în instanţă pe Ţuţuianu pentru acuzaţiile complet false şi denigratoare. Mai mult, în comunicatul postului de ştiri se subliniază că despăgubirile cerute vor fi chiar de două milioane de euro, suma pe care liderul PSD Dâmboviţa susţine că ar fi primit-o postul Intact.

„Toate afirmaţiile făcute de domnul Adrian Ţuţuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului şi a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declaraţiile sunt complet denigratoare şi nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe domnul Adrian Ţuţuianu şi îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informaţii mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicităţii afirmaţiilor făcute de persoana în cauză“, transmit reprezentanţii Antena 3.

De asemenea, Dan Voiculescu şi Alessandra Stoicescu au dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.