Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a răbufnit după documentarul german despre Dragnea și PSD: 'Am înțeles și comparațiile cu mafioți, dar ce facem cu naziștii?'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit miercuri, în emisiunea „În Gura Presei”, despre documentarul realizat de postul de radio public al Germaniei, care compară PSD cu o structură de tip mafiot. Realizatorul TV a subliniat că este „interesant” faptul că există o asemenea preocupare, în condițiile în care în Germania există probleme mai importante.

„Morala este că am înțeles și comparațiile cu mafioți, dar ce facem cu naziștii? N-ar fi mai bine să fiți preocupați de extremiștii de la voi, decât de vezi-Doamne mafioții din altă parte? Mi se pare interesant că postul național de radio simte nevoia să analizeze România. Ăia se bat pe Champs Elysee și pe ei îi interesează PSD” a spus Mircea Badea.

Lionel Messi continuă să fie omul recordurilor: Decarul argentinian a ajuns la cota 600, la fix 14 ani de la primul său gol

Postul național de radio din Germania a realizat un documentar despre PSD, precizând că partidul e „un sistem asemănător mafiei”.

Documentarul, difuzat pe site-ul deutschlandfunk.de, relatează că social-democrații guvernează România de mulți ani, țară care în prezent deține Președinția Consiliului UE, precizând că liderul partidului Liviu Dragnea are „un cerc de credincionși” care domină din ce în ce mai mult formațiunea. Jurnaliștii germani mai aduc în discuție corupția instituționalizată, precizând că „PSD este un sistem asemănător mafiei”.

În vederea realizării documentarului, jurnalistul german Norbert Mappes-Niediek a fost în România, la Teleorman, Ciugud și București, unde a avut discuții cu politicieni și alți ziariști români. Astfel, în documentar, Norbert Mappes-Niediek vorbește despre capturarea partidului de către un cerc de apropiați ai liderului PSD, adăugând că Liviu Dragnea „orchestrează politica țării și împarte poziții de top”.

Jurnalistul german mai spune că, în realitate, PSD este cel mai puternic partid din România, iar Opoziția există „doar pe hârtie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.