Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, atac la Mihai Tudose, după emisiunea de la Antena 3: premierul TudoSRI

www.antena3.ro
Mircea Badea

Premierul Mihai Tudose a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3. După interviul cu premierul a urmat emisiunea lui Mircea Badea, ”În gura presei”, iar moderatorul Antena 3 a lansat atacuri dure la adresa premierului. Badea i-a aplicat lui Mihai Tudose eticheta de ”TudoSRI” și a explicat că relațiile acestuia cu Florian Coldea și George Maior nu sunt mai vechi pentru că în vremea în care Tudose își lua doctoratul la Academia SRI, cei doi ieșeau la șprițuri cu șmecherii, nu cu elevii.

Citește și: Tensiunea ajunge la PAROXISM: Ce spune Carmen Dan despre demisia cerută de premierul Tudose (surse)

Citește și: 'Transfer' la indigo cu celebrul caz Belina, nășit de un controversat senator PSD

”I-am spus TudoSRI, ieri și de mai multe ori până acum. De ce? Păi cum de ce? Tu ai vreo relație cu George Maior și Florian Coldea? Nu! Măcar Victor Ponta era rudă cu George Maior, adică Maior era nașul unui copil al lui, iar Gabriel Oprea era la celălalt. Erau rude prin alianță, adică Ponta și-a dorit să facă parte din familia aia. (...)Deci din toate școlile pe care le putea face, primul-ministru a ales școala de la SRI”, a spus Mircea Badea.

Badea susține că Florian Coldea și George Maior nu își luau elevii de la Academie la chermezele cu politicieni de rang înalt.

"Eu îl cred (...) pentru că dacă domnul Tudose a fost elev, elevul lui Coldea și a lui Maior, te aștepți că ăia ieșeau cu elevii la băute și la tăiatul porcului? În vie? Nu, ieșeau cu șmecherii, nu cu elevii", a spus Mircea Badea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.