Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea CRITICĂ modul în care au acționat polițiștii în cazul Boureanu: Voi ați înțeles

captura RTV
Cristian Boureanu catuse

Mircea Badea a comentat cel mai recent incident în care a fost implicat Cristian Boureanu și a pus la îndoială modul în care au acționat polițiștii în acest caz.

„Ce să mai discutăm despre Boureanu, l-am categorisit deja? Pe mine mă interesează în acest moment oamenii în uniformă. Pe partea de oamenii legii, toată lumea vorbește despre lovituri. Atât. Mi se pare nefiresc și cumva primitiv. În treaba cu loviturile polițistul are 100% dreptate să reacționeze. Aia cu reacția nu e proporțională, nu stă nimeni să măsoare. În momentul în care ești atacat, absolut firesc este să te aperi. Sunt mult mai multe secvențe, decât cea a loviturii în sine. În mod sigur Boureanu și-a luat mai multe lovituri. Sigur și-a luat un pumn în nas. Dacă are și dinții sparți, și-a luat și un pumn în dinți, nu e de la pumnul în nas. Sigur nu a fost doar acea lovitură, legală, corectă, din punctul meu de vedere” a spus Mircea Badea, la Antena3.

SURSE - Lista NEAGRĂ din mapa lui Dragnea: două scenarii de lucru în PSD

„Boureanu era în dreapta, atenție. Nu trăim în Statul Islamic, în Iran. Era beat. Ce face omul legii? Începe circul. Trage de timp. Ce voia să facă omul legii? Voi ați înțeles? Ce misiune desfășurau ei? De la Boureanu nu am pretenții, e diliu și treaz. Am pretenții de la oamenii legii. Se filmau cu telefoanele? Pe bune? Se uitau pe telefon când ăia se băteau?” a mai spus Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.