Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea: Da, coruptia ucide! Ecuatia reala e totusi mult mai complexa

badea

Unul dintre sloganurile Pietii Universitatii este 'Coruptia ucide'. Realizatorul Antena 3, Mircea Badea sustine ca aceasta este o realitate, dar si ca situatia e mult mai complexa decat lasa sloganul sa se inteleaga.

El explica faptul ca pentru a avea un club care sa se ridice la standardele necesare unor autorizatii obtinute fara spaga este nevoie de bani multi. Aceste costuri ar implica preturi mai mari pentru clienti si onorarii mai mici pentru artisti. Pentru a evita acest lucru Mircea Badea considera ca a fost un acord tacit intre patronii cluburilor si participanti.

"Habar n-am daca s-a dat spaga sau nu la Colectiv. La ISU sigur nu, ca altfel ar fi avut aviz. Dar foarte multe scoli din Romania functioneaza fara aviz ISU si nu cred ca au dat spaga. Si Arena Nationala care e a primariei generale e in aceeasi situatie.

In legatura cu cluburile discutia e urmatoarea: pentru a se respecta toate rigorile, de la masuri care sa faciliteze aviz de la pompieri pana la taxele de concert, trebuie bani. Multi. Costurile se vor regasi in biletul de intrare si in scumpirea consumatiei. Se va termina cu “intrarea libera” si cu “imi iau o bere ieftina si trag de ea toata seara”. Si onorariile artistilor vor scadea.

Pana acum era un acord tacit intre proprietarii de cluburi si participanti: noi nu investim cat ar trebui, voi sunteti multumiti ca va costa putin. Sigur, nu e un drept fundamental al omului sa fii proprietar de club, nici sa poti intra intr-un club.

Da, “coruptia ucide”, dar ecuatia reala e totusi mult mai complexa decat sloganul", a scris Badea pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.