Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea îl taxează pe poliţistul Godină. Totul a pornit de la Dragnea

Marian Godina

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, îl taxează public pe Marian Godină, poliţistul braşovean devenit celebru prin postările sale amuzante de pe Facebook. Badea a reacţionat la o ironie la adresa lui Liviu Dragnea publicată de Godină pe reţeaua de socializare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a urat "La mulţi ani" românilor de 1 Decembrie, printr-o înregistrare video publicată pe Facebook. Alături de înregistrare, Dragnea (sau cei care îi administrează pagina) a scris "La mulţi ani români! La mulţi ani România!".

Vezi şi: FĂRĂ PRECEDENT: Băsescu ameninţă integritatea teritorială a Ungariei

Omiterea virgulelor i-a adus lui Dragnea o ironie din partea lui Marian Godină. "Îndrăzneşte să scrii "La mulți ani, români!" şi "La mulți ani, România!" Îndrăzneşte să pui virgule! Îndrăzneşte să nu fii agramat! Îndrăzneşte să crezi că e extrem de ruşinos să scrii greşit în limba poporului al cărui drapel îl postezi la final! Hai, îndrăzneşte! Aşa cum ați îndrăznit să spuneți că Teleormanul e plin ochi de librării", a scris Godină, cu trimitere la sloganul electoral al PSD ("Îndrăzneşte să crezi în România!").

Postarea lui Godină a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 7200 de like-uri, peste 800 de distribuiri şi peste 300 de comentarii.

Vezi şi: Cei mai siguri parlamentari: Cei 16 care pot decide soarta guvernului

Însă nu toate reacţiile sunt pozitive. Mircea Badea îl încurajează pe Marian Godină să nu fie "doar un miliţian care dă lecţii de limba română". "Indrazneste sa scrii despre doctoratul lui Kovesi. Indrazneste ca la Ponta sau ca la Oprea. Indrazneste sa nu fii doar un militian care da lectii de limba romana. Indrazneste sa citesti lucrarea lui Kovesi comparata cu cele din care a copiat in limba romana. Indrazneste sa nu spui ca domnul Nicusor Dan, ca in continuare n-ai gasit nicaieri pe net lucrarea doamnei Kovesi", a scris Mircea Badea, după ce a distribuit postarea lui Godină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.