Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, 'îndurerat'. Atac la un coleg de trust

F. P.
badea mircea

Ultima mutare din Trustul Intact îl face pe Mircea Badea să reacţioneze pe blogul personal. Vedeta Antena 3 afirmă că revenirea lui Mihai Bendeac la Antena 1 este dureroasă: "Mă doare-n cot", spune Badea.

"Nu stiu daca afirmatia din imagine este adevarata. Probabil ca da. Multi, foarte multi m-au intrebat ce reactie am la aceasta duda. Ar trebui sa am o reactie?!?? De ce m-ar interesa ce miscari se fac la Antena1?! N-am nicio treaba, nicio legatura, niciun interes. Deocamdata fac emisiuni la ora 24.00 la Antena3. Atat", scrie Badea pe blog, sub o imagine cu site-ul paginademedia.ro, care a publicat în exclusivitate informaţia despre Mihai Bendeac.

Vezi şi: SURPRIZA toamnei pe piaţa media: Bendeac revine la televiziunea care l-a dat în judecată

Mircea Badea este printre cauzele care au dus iniţial la despărţirea lui Bendeac de Antena 1. Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”.  Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.