Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea remarcă o schimbare la Evenimentul Zilei

evenimentul capital

Realizatorul Emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 a remarcat o schimbare de atitudinii jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei după ce patronul acestui cotidian a fost audiat la DNA.

Mircea Badea publică pe blogul personal un print-screen după status-ul de Facebook al jurnalistului Mircea Marian care publicase o fotografie cu președintele Klaus Iohannis, alături de vicepremierul Gabriel Oprea, directorul SRI; Eduard Hellvig și a celorlalți șefi ai SRI în frunte cu generalul Florian Coldea însoțită de un mesaj: "Fotografie de grup cu cei care și-au luat România înapoi. P.S: Are cineva curajul să-i spună lui Coldea că arată ca un portar de la un hotel din Africa?"

La acest status și comentariul care-l însoțea, Mircea Badea conchide: AUUUU! ATAC LA COLDEAAA!!! A FOST ANDRONIC LA DNA!!! ATAC LA COLDEA!!!

content-image

Dan Andronic, patronul cotidianului Evenimentul Zilei, a fost audiat miercuri la DNA, timp de trei ore. Procurorii păstrează totul în mare secret, iar Andronic a refuzat să facă declaraţii despre motivul audierii sale.

Într-un răspuns pentru stiripesurse.ro, reprezentanţii DNA fac parţial lumină în acest caz. Astfel, Dan Andronic nu are calitatea de suspenct sau inculpat, însă nu se menţionează dacă are calitatea de martor într-un dosar.

"Persoana menționată de dvs. nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar aflat pe rolul Direcției Naționale Anticorupție", precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA.

Potrivit unor informaţii "pe surse", Andronic ar fi fost intrebat de porcurori despre afacerile lui Nicolae Dumitru, zis Niro. Seful EVZ ar fi dat mai multe declaraţii scrise despre apropiatul său vizat în dosarul Microsoft.

Dan Andronic deţine 90% din compania S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.