Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea s-a dezlănțuit: Sufletul pereche nu există! E o imbecilitate crasă!

captura Antena 3
Mircea Badea

Realizatorul TV Mircea Badea s-a dezlănțuit pe tema iubirii! Cunoscut pentru discursurile sale savuroase pe teme politice și nu numai, Mircea Badea, care are nu mai puțin de 25 de relație cu frumoasa Carmen Brumă, spune că sufletul pereche nu există!

Sulfetul pereche e o imbecilitate

"Motivul pentru care nu-ți găsești sufletul pereche este pentru că sufletul pereche nu există. Este o prostie absolută ‘sufletul pereche’, o expresie de o imbecilitate crasă, o minciunică de prostovănie rostogolindă.

Cine marșează, cine achiesează la prostia asta, la telenovelismul ăsta atât de ieftin, la rozul ăsta ieftin parfumat cu ‘sufletul pereche’, e prost. Nu poți fi decât prost! Să zici: să-mi găsesc sufletul pereche. Marș acasă! Dacă te apucă bâzdâcii și zici: Dacă Mimișor este acum cu unul?! Poate Mimișor chiar este cu unul. Sau poate că este mai târziu cu unul. Sau poate că este săptămâna viitoare cu unul. Sau poate că Mimișor este cu trei. Întrebarea este: Așa, și?! Poate că nu este cu niciunul. Ai tu vreo putere de a influența universul, cetățenii, pe Mimișor? Oricine ar fi Mimișor, Mimișor poate fi un el.

Poate ea stă acasă și se gândește: „Dacă nenorocitul ăla este cu una?!” Așa, și? Dar gândește-te că poate este cu unul. Care este treaba? Așa, și? Poți tu să influențezi asta? Absolut nu. Ai vrea să știi asta? Absolut nu! Dacă Mimișor este cu unul sau este cu una sau este cu unii... ai vrea să știi asta? Răspuns: nu. Îți folosește la ceva informația? Absolut nu. N-ai la ce să te gândești? Ești prost? Pe bune? "Mimișor nu este o persoană specială. Nici tu nu ești o persoană specială. Absolut deloc. Nu există suflete pereche. Mimișor nu este sufletul tău pereche și nu este absolut deloc o persoană specială, cum nici tu nu ești. Calmează-te. Vezi-ți de treabă. Nesimțirea pe care o propovăduiesc este o formă de înțelepciune. Calmează-te", a spus Mircea Badea, conform Antena 3.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.