Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Cărtărescu și Evgheni Vodolazkin vor fi prezenți la a cincea ediție a Salonului de Carte Bookfest Brașov

Mircea Cărtărescu

A cincea ediție a Salonului de Carte Bookfest Brașov va avea loc între 24 și 27 octombrie, la Aula Universității Transilvania, și aduce peste 30.000 de cărți ale unor autori renumiți și lansări de carte în prezența unor scriitori precum Mircea Cărtărescu, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Intrarea la eveniment va fi liberă și se va putea face între orele 10.00 și 20.00, vizitatorii având oportunitatea de a alege dintre aproximativ 30.000 de cărți, cu un preț redus.

Evenimentul va cuprinde lansări de carte în prezența unora dintre cei mai cunoscuți autori ai momentului, precum Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie și Radu Paraschivescu.

Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș, Georgeta Moarcăș, Petronela Rotar, Anca Zaharia și Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile ce vor fi prezente la sesiunile de autografe și lansările de carte de la Bookfest Brașov.

Lucrările prezentate la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică până la eseistică, psihologie și dezvoltare personală.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Totodată, literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani, va constitui un punct central al evenimentului.

Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România și de librăria "La noi acasă", sub egida Federației Editorilor din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.