Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Diaconu, după ce George Simion l-a indicat ca un posibil candidat la prezidențiale: Toate jocurile de acum cred că sunt simple speculații

Mircea Diaconu

Actorul Mircea Diaconu, despre care președintele AUR, George Simion, a spus că poate fi un prezumtiv candidat la prezidențiale, a reacționat, luni seara, în direct la România TV.

"E cale lungă până acolo, ne așteaptă probe de foc. Multe necunoscute până în 2024. Toate jocurile de acum cred că sunt simple speculații.

Ați văzut că în cealaltă rundă m-am băgat ca să încerc. Are două emisfere, cu partide și susținători, și una cu cetățeni pe care nu-i interesează.

Președintele trebuie să fie un arbitru constituțional și o persoanalitate care să facă genul ăsta de neutralitate. Într-adevăr, trebuie să fie o persoană care să garanteze neutralittea. Discuția cred că așa trebuie pusă.

Eu aud doar de președinții de partide, dar cred că e greșit. Până în 2024, fiecare dintre noi trebuie să pună pe masă publică țintele, direcții, priorități.

În conceptul de nunți de Dubai, Viena, Roma, este o variantă inedită. Este un fel de provocare politică, dar în esență este o nuntă", a spus Mircea Diaconu.

Citeșete și: Candidatul AUR la Președinția României - George Simion a dezvăluit lista scurtă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.