Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, șef la SIE? Anunțul făcut de Liviu Dragnea

dragnea geoana ponta

Mircea Geoană ar putea ajunge șef la SIE, la propunerea PSD! Cel puțin așa anunță anumite zvonuri din piața politică. La Antena 3, luni seara, Liviu Dragnea a infirmat că ar fi luat în discuție o astfel de situație.

Întrebat de Radu Tudor, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”, dacă e posibil ca Geoană să fie propunerea PSD pentru locul vacant din fruntea SIE, Dragnea a spus că nu a discutat cu nimeni acest subiect.

”Informația nu e reală. Eu sunt cea mai sigură sursă din partid. Nu am discutat cu nimeni despre Mircea Geoană, nici din partid, nici din altă parte. Acea instituție trebuie să aibă un șef. Cred că nu arde, dar nici nu cred că mai poate fi amânat foarte mult. Şi acea instituţie aşteaptă cred să aibă un şef votat în Parlament. Cred că şi serviciile partenere aşteaptă lucrul ăsta. Şi cred că, într-o perioadă rezonabilă, preşedintele va da un semn. Sper să nu ajungem în situaţia în care vine o hârtie în Parlament... Dar nu cred, a şi spus preşedintele că vom avea o discuţie. SIE funcţionează. (...) Totuşi, trebuie umplută schema.”, a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.