Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, fost ambasador în SUA, actual numărul 2 în NATO, despre numirea lui Andrei Muraru la Washington: 'E un moment foarte favorabil'

facebook.com
Mircea Geoana

Mircea Geoană apreciază o eventuală numire în funcția de ambasador al României în SUA a lui Andrei Muraru, actual consilier prezidențial. Geoană, fost ambasador în SUA, acum secretar general adjunct al NATO, spune că România poate profita de momentul favorabil al schimbării prin care trec Statele Unite.

”Dacă este decizia președintelui și a guvernului, îi urăm succes. E un moment foarte favorabil. Joe Biden a vorbit despre ”sanctitatea” articolului 5. Va avea sprijinul meu și personal și instituțional. Avem nevoie de oameni buni, de diplomați care să își facă treaba. Dacă va avea nevoie de sprijinul meu, îi voi acorda tot concursul.

Trebuie să continuăm să investim masiv în relația cu SUA și cu Occidentul democrat. O relație cu America se menține permanent, trebuie să fii inventiv, să fii ofensiv.”, a spus Mircea Geoană la Antena 3.

Citește și: Document din interior. S-a dat startul la ‘Vânătoarea de Amenzi’ în Poliția Română! ‘Normă’ zilnică pentru amendarea populației .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.