Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană sare în apărarea Irinei Begu: 'Nu trebuie să rămânem nepăsători'

irina begu

Partidul Social Românesc condamnă modul în care tenismena Irina Begu a fost insultată în timpul partidei pe care a și câștigat-o împotriva sportivei de origine franceză, Caroline Garcia. Considerăm gestul reprobabil și în neconcordanță cu o conduită care să se ridice la nivelul unei asemenea competiții.

“Irina Begu este o mare sportivă și a demonstrat asta în teren, acolo unde trebuie să înceapă și să se termine disputa. Ministerul român de Externe și Ambasada României la Paris trebuie să facă uz de toate canalele diplomatice pentru a condamna un gest reprobabil. Prin inacțiune, statul român are partea lui de vină de ficare dată când asemenea abuzuri au loc. Este de neacceptat că nu există până la această oră o poziție oficială”, a spus Mircea Geoană, președintele P.S.RO.

P.S.RO. amintește autorităților statului că nu este prima dată când românii sunt jigniți în Franța și, din nefericire, nici măcăr o premieră în folosirea acestui regretabil apelativ la adresa românilor din Franța. Aceștia au fost victime prea mult timp ale campaniilor negative ale presei din Hexagon. Dincolo de cazul particular, considerăm că este nevoie de o mai mare implicare atunci când vine vorba de valorile naționale, se anunţă într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.