Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Lucescu este contestat de fanii echipei Dinamo Kiev după meciul cu Zoria: 'Un gol, un punct, un bilet pentru Bucureşti'

Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu a fost contestat de suporterii echipei Dinamo Kiev la meciul cu Zoria Luhansk, disputat, duminică, în etapa a XVIII-a a campionatul ucrainean de fotbal şi terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul campioanei, relatează News.ro.

Buialski a deschis scorul, în minutul 44, dar oaspeţii au egalat la începutul reprizei a doua, în minutul 49, prin iranianul Sayyadmanesh.

După golul egalării, fanii gazdelor au afirşat un banner cu un mesaj pentru Lucescu: "Un gol, un punct, un bilet la Bucureşti", potrivit sector.depo.ua.

Potrivit altor surse, banner-ul face referire la parcursul din Liga Campionilor, competiţie în care echipa lui Lucescu a marcat un gol şi a obţinut doar un punct, în Grupa E, din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Benfica Lisabona şi FC Barcelona.

Şahtior Doneţk este lider în clasament, 47 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 45 de puncte, şi de Dnipro-1, cu 40 de puncte.

Zoria Luhansk ocupă locul al patrulea, cu 36 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.