Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic, Cristiano Bergodi și Eugen Neagoe, pe listă pentru postul de antrenor al Poli Iași

La câteva zile de la plecarea lui Mihai Teja, ieșenii încă sunt în căutarea unui nou antrenor care să preia banca tehnică. Deși în Ajunul Crăciunului favorit părea Vasile Miriuță, tehnicianul în vârstă de 51 de ani ar fi ales, se pare, Hermannstadt, declinând oferta celor din Copou.

Miriuță a revenit în țară de la Budapesta și a plecat la Sibiu pentru a semna cu echipa pe care a salvat-o de la retrogradare în stagiunea trecută. În aceste condiții, oficialii din Copou au început discuțiile cu alți tehnicieni aflați pe lista lărgită, primele trei nume vehiculate în Copou fiind Mircea Rednic, Cristiano Bergodi și Eugen Neagoe.

Acesta din urmă, fost antrenor la Iași în urmă cu trei ani, este dispus să revină la Poli, dar unele voci susțin că ar condiționa întoarcerea în Copou de cooptarea în staff-ul administrativ a lui Florin Prunea, cel cu care a și făcut echipă în 2016 la Iași. Prunea este însă sub contract cu Dinamo, astfel că sunt șanse extrem de mici ca această variantă să aibă șanse de reușită. Cel puțin în acest moment.

Citește și: Donald Trump a EXPLODAT și AVERTIZEAZĂ Rusia, Siria și Iranul: 'Nu faceți asta!'

În momentul de față, principalii favoriți ai conducerii Iașiului sunt Mircea Rednic și Cristiano Bergodi, oficialii Politehnicii având și OK-ul primarului Mihai Chirica pentru a negocia cu cei doi.

Cel împuternicit de către Comitetul Director să negocieze cu viitorul antrenor este directorul de scouting Anton Heleșteanu, în condițiile în care președintele executiv Adrian Ambrosie a plecat din țară. ”Încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru orașul Iași. Cel mai bun antrenor care să continue un proiect început corect de Mihai Teja”, a declarat Anton Heleșteanu, care își dorește un antrenor cu nume, experimentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.