Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic îi răspunde lui MM Stoica: 'M-a întrebat chelnerul dacă vreau să stea cu mine, dar nu a mai venit'

www.digisport.ro
MM Stoica FCSB

Mircea Rednic a fost prezentat la Dinamo într-o conferinţă de presă organizată la Săftica. Pe lângă declaraţiile referitoare la clauze, contract şi transferuri, antrenorul a vorbit şi de Mihai Stoica şi oferta primită de la Gigi Becali, intens mediatizată în ultimele zile.

Rednic a declarat că nu are nimic de împărţit cu Mihai Stoica, dar l-a luat peste picior la conferinţă, scrie mediafax.ro.

”Îl respect pe Stoica. Aseară trebuia să vină la masa mea şi să vedem meciul României cu Serbia împreună. M-a întrebat chelnerul dacă vreau să stea cu mine, dar nu a mai venit.

M-a deranjat că a spus că eu am meciuri în Europa mai puţine decât Gnohere. Nu a fost aşa. Eu am jucat în grupe cu Leverkusen, cu echipe importante, nu cu echipe de mâna a doua cum au jucat ei în ultimii ani”, a declarat Rednic.

În privinţa ofertei de la FCSB, antrenorul a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să meargă la rivală şi că nu a vorbit cu Becali de ani buni de o posibilă mutare.

”Eu cu Gigi am vorbit acum câţiva ani, când mi-a propus să merg la FCSB, dar am spus că nu mă duc acolo. De atunci, Becali nu mi-a mai propus asta. Am vorbit acum 3 luni cu el, dar de transferul lui Puljic, atât”, a încheiat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.