Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic îl vrea pe Ionel Dănciulescu înapoi la Dinamo

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Mircea Rednic (56 de ani) nu face curăţenie doar la nivelul lotului lui Dinamo. "Puriul" l-a dat afară pe unul dintre oamenii din staff-ul administrativ al echipei. Este vorba despre directorul sportiv al "câinilor", George Trandafir, şi pregăteşte revenirea lui Ionel Dănciulescu în Ştefan cel Mare.

Rednic s-a supărat pe George Trandafir pentru că nu l-a informat corect cu privire la numărul de cartonaşe pe care le-a strâns Armando Cooper. Antrenorul lui Dinamo l-a schimbat pe Cooper în minutul 59, de teamă ca mijlocaşul sa nu mai primească un cartonas galben şi să fie suspendat la următorul meci. DigiSport scrie că, în locul lui Trandafir, Rednic pregăteşte revenirea lui Ionel Dănciulescu, informeaza mediafax.

Antrenorul lui Dinamo a aflat de la conferinţa de presă de după meciul cu Viitorul că, de fapt, Cooper nu era în pericol de suspendare. Rednic a cerut demiterea directorului sportiv şi pregăteşte, conform DigiSport, revenirea lui Ionel Danciulescu, plecat de la Dinamo în urmă cu două luni.

Dănciulescu a plecat de la Dinamo în octombrie, la Farul, dar în prezent "Corbul" nu mai ocupă nicio funcţie oficială la gruparea de la malul Mării Negre.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.